Vybíráme z Adresáře

Tisk

WOOD SYSTEM: Energeticky úsporný dům podle individuálních požadavků

Dagmar Šimonová | Čtvrtek, 29. květen 2014 |

Přidat na Seznam.cz

IMG 0040Mít krásné, moderní bydlení, je snem mnoha rodin. S námi si svůj sen můžete splnit! Dům, který Vám představujeme, vychází z individuální projektové dokumentace a zohledňuje tak požadavky investora jak na velikost, styl, tak dispozice domu. Na trhu působíme více jak 10 let a za tuto dobu jsme předali do užívání více jak 300 rodinných domů. Jsme ryze česká firma, kterou zajímají potřeby zákazníka a vycházíme proto jeho požadavkům maximálně vstříc.

IMG 0058Dům, který zde představujeme, spadá do kategorie energeticky úsporných domů a splňuje tepelně izolační vlastnosti podle všech platných předpisů a norem. Strop rodinného domu je tvořen z KVH hranolů, které jsou ideálním materiálem díky tvarové stálosti. Na domě je použita střešní krytina z falcovaného titanzinkového plechu, povrch venkovních stěn je tvořen kombinací silikonové fasády a dřevěného obkladu ze smrkových palubek s povrchovou úpravou lazurovacím nátěrem. Vytápění domu je řešeno elektrokotlem, kombinací podlahového topení v přízemních částech domu a radiátory v podkroví.

IMG 0045IMG 0044


IMG 0059Tato dvoupodlažní montovaná dřevostavba o užitné ploše 129 m2, zaujme na první pohled především architektonickým řešením. Její součástí je zajímavě řešené závětří, oplechované titanzinkovým plechem, a rovněž částečně zastřešená pergola, vytvářející odpočinkovou zónu před domem.

Parametry domu:

Wood system pudorysyUžitná plocha domu: 129 m2
Zastavěná plocha: 81 m2
Dispozice: 4+1
Výška hřebene střechy: 7,65 m
Cena na klíč: 2 900 000 Kč (vč. základové desky a DPH)

Proč dům od společnosti WOOD SYSTEM:

  • Mnoho spokojených zákazníků
  • Platby vždy až za zhotovené části díla
  • Dům dle požadavků a přání zákazníka
  • Dodržování smluvních cen i termínů

Kontaktní vizitka společnosti:

add logoWOOD SYSTEM s. r. o.
Sídlo: Havlíčkovo nám. 153, 591 01 Žďár nad Sázavou
Telefon: + 420 777 29 33 44
E-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
Webové stránky: www.woodsystem.cz


Firmu WOOD SYSTEM s r.o., stejně jako mnoho dalších firem z oblasti navrhování a výstavby dřevostaveb, naleznete v našem přehledném webovém adresáři firem pro stavbu a vybavení nebo v online verzi Adresáře výrobců a dodavatelů dřevostaveb 2014, který si můžete ZDARMA objednat na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .


Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

gotop